Tàrtar de vedella femella

Ingredients per 1 persona:

- 150 g de filet de vedella femella Plana de Vic
- 15 g de ceba vermella
- 5 g de tàperes
- 20 g de cogombrets en vinagre
- 1 cullerada de postres de mostassa a l'antiga
- 1 rovell d'ou de gallines camperoles
- oli d'oliva verge extra Plana de Vic
- 4 gotes de tabasco
- 1 cullerada de salsa Perrins
- formatge parmesà
- sal
- pebre

Elaboració

Tallem la carn amb ganivet en daus molt petits, i salpebrem lleugerament al gust.

Piquem també amb el ganivet la ceba, els cogombrets i les tàperes. En un bol, barregem amb una forquilla suaument, per evitar que emulsioni, el rovell de l'ou, amb un raig d'oli, la salsa perrins, la mostassa i les gotes de tabasco.

Condimentem la carn, els adobats, i la ceba amb la salsa i barregem per a que es reparteixi per tot arreu.

Posem la carn en un motlle i emplatem.

Acompanyem amb unes escates de formatge parmesà.


Bon Profit!

Recepta elaborada per a: Marga Pradas. http://www.horadeltaper.com
Presiona Esc