Rodó de pollastre farcit amb
carn picada de porc duroc, prunes i pinyons

Ingredients per a 4-6 persones:

- 1 rodó de pollastre farcit (Us el poden preparar a la carnisseria de Plana de Vic)
- 1 ceba de Figueres
- 1 porro
- 2-3 tomàquets
- 1 got de vi ranci
- Bolets per acompanyar

Elaboració

Salpebrem el rodó al gust. En una cassola amb oli d'oliva, rostim uns minuts el rodó de pollastre farcit.

Un cop rostit, treiem una mica d'oli i el rodó. Posem el porro, la ceba mitjana i 2 o 3 tomàquets, tot tallat a trossos no massa prims per evitar que es cremi.Ho remullem tot amb un got de vi ranci.

Ho coem al forn, prèviament escalfat a 180º, i hi posem el rodó. El courem durant 1 hora, aproximadament. Fins que estigui cuit.

Treiem la cassola i ho deixem refredar. Un cop fred, es talla el rodó a filets. La verdura la triturarem per fer-ne la salsa.

Fregim uns rovellons o altres bolets a la paella, que seran l'acompanyament del plat.


Bon Profit!

Presiona Esc