Roses de
Sant Jordi

Ingredients per a 4 persones:

- Pit de pollastre Plana de Vic
- Pernil llescat Plana de Vic
- Oli
- Sèsam torrat
- Enciam
- Alfàbrega fresca

Elaboració

Tallem el pit de pollastre a daus, de poc més d'un centímetre per banda.

El daurem en la paella amb una mica d'oli. Els reservem.

Aprofitem del pernil, preferiblement no massa sec, un tall del centre triangular, i posem un dau de pollastre en un dels extrems. Comencem a embolicar baixant el dau cap a la meitat del triangle, tot girant el dau i continuant fins l'últim extrem.

Tancarem la flor per la part de baix amb el mateix pernil, de manera que tot plegat tingui l'aparença dels pètals d'una rosa.

Punxem amb un palet llarg primer unes fulles d'enciam i l'alfàbrega i després la flor de pernil i pollastre.

Decorem amb sèsam i presentem en un got o punxat en una taronja.


Bon Profit!

Recepta elaborada per a: Marga Pradas. http://www.horadeltaper.com
Presiona Esc