Amanida de pasta amb maduixes
i vinagreta de mel i mostassa

Ingredients per a 4 persones:

- 250 g d'espirals artesans Plana de Vic
- 100 g de pernil d'espatlla Plana de Vic
- 30 g de pinyons del país
- 8 maduixes
- Amanida de brots verds tendres

Vinagreta:
- 3 cullerades grosses d'oli d'oliva verge extra
- 1 cullerada petita de cafè de crema de vinagre de Mòdena
- 1 cullerada petita de cafè de mel de romaní Plana de Vic
- 1 cullerada petita de cafè de mostassa

Elaboració

Bullim la pasta segons les instruccions del fabricant. Mentre es va coent, tallem el pernil a daus petits i torrem lleugerament els pinyons en una paella. Reservem. Rentem les maduixes, traiem les fulles i tallem en octaus. Reservem.

Per preparar la vinagreta barregem bé tots els ingredients, fins que emulsionin.

Quan la pasta estigui cuita, l'escorrem i la rentem. En fred, posem a la pasta, el pernil, els pinyons, les maduixes i un grapat d'amanida.

Condimentem amb la vinagreta.


Bon Profit!

Recepta elaborada per a: Marga Pradas. http://www.horadeltaper.com
Presiona Esc