Filet de porc duroc
amb maduixes

Ingredients per a 4 persones:

- Filet de porc duroc Plana de Vic (8 talls)
- 1 got de vi negre Plana de Vic
- 1 got de moscatell
- 1/2 got de vinagre de Mòdena
- 1/2 pot de melmelada de fruites del bosc
- 200 g de madueixes
- Oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre

Elaboració

Tallem el filet de porc Duroc, han de sortir uns 8 talls, salpebrem i el coem amb una mica d'oli en una paella. Reservem.

Aboquem en una cassola el moscatell, el vi negre i el vinagre de Mòdena.

Ho deixem reduir fins a la meitat i tot seguit hi afegim la melmelada.

Barregem i ho deixem espessir fins que quedi una salsa consistent.

Afegim els talls de porc i ho deixem coure uns minuts perquè agafi el gust de la salsa.

Hi posem les maduixes tallades a trossos.

Ho podem servir acompanyat d'una mica de pa.


Bon Profit!

Presiona Esc