Pasta amb pernil
i pesto vermell

Ingredients per a 4 persones:

- 320 g de pasta en sec
- 4 llenques de pernil cuit Plana de Vic
- 6 tomàquets secs i hidratats
- 1 dent d'all
- 1 cullerada sopera de pinyons
- 1 cullerada sopera d'alfàbrega dessecada (si és fresca, unes 10 fulles)
- 50 ml oli d'oliva verge extra
- Llimona
- Sal
- Sucre

Elaboració

Preparació del pesto vermell:

Hidratem els tomàquets secs amb aigua calenta durant 1 hora.

Triturar els tomàquets hidratats amb els pinyons, l'alfàbrega, un raig de llimona, una dent d'all pelada, una mica de sucre, sal al gust i oli. Si queda espès, podem afegir una mica més d'oli.

En paral·lel, coem la pasta seguint les indicacions del fabricant.

Escorrem, afegim el pernil tallat a tires i condimentem amb el pesto vermell.


Bon Profit!

Recepta elaborada per a: Marga Pradas. http://www.horadeltaper.com
Presiona Esc