Crema vichisoise amb patates,
botifarra negra i brie

Ingredients per a 2 persones:

- 6 patates rodones
- 2 pomes
- 250 g de botifarra negra Plana de Vic
- 250 g de crema Vichisoise Mas el Guiu
- Formatge brie

Elaboració

Pelar les patates i les pomes, partir-les per la meitat i buidar-les de dins. Guardem els cors.

Paral·lelament, triturar amb el túrmix la botifarra negra i fregir-la un instant a la paella.

Farcir les patates i les pomes amb la botifarra negra i algun tros de formatge brie.

Els cors de les patates també els podem coure i menjar-nos-els.

Anirem col•locant les patates, els cors i les pomes en una plata per anar al forn. Al damunt, podem posar-hi una mica més de brie.

Tirar-hi un raig d'oli i posar-ho a coure al forn, prèviament calent (180º), durant aproximadament 1 hora. Comprovarem que està cuit punxant amb un ganivet o una forquilla.

Servirem el plat amb un plat soper, on de base hi posarem la crema Vichisoise i al damunt, una poma, els cors i tres patates rodones farcides de botifarra negra i formatge brie per persona.


Bon Profit!

Presiona Esc