Quiche de pernil
salat i bolets

Ingredients per a 4 persones:

- 100 g de pernil salat Plana de Vic
- 200 g de variat de bolets en conserva Plana de Vic
- 200 g de nata liquida per cuinar
- 1 ceba
- 3 ous
- 100 g de formtage parmesà
- 1 làmina de pasta brisa
- Sal, pebre i herbes provençals

Elaboració

Posar la pasta en un motlle rodó.

Punxar-la amb una forquilla i coure-la al forn (prèviament escalfat a 200º ) durant 8 – 10 minuts, fins que quedi una mica daurat.

Retirar la pasta brisa.

Paral.lelament tallem i fregim una ceba.

Abocar-la en un bol i barrejar-la amb la natal líquida, els ous batuts, el pernil salat (tallat a trossos petits), els bolets en conserva (també tallats) i el formatge parmesà.

Condimentar-ho al gust amb sal, perbre i, si us agrada, herbes provençals.

Abocar-ho tot dins del motlle amb la pasta brisa mig cuita.

Posar la quiche al forn a 180º durant 35-40 minuts.

Es pot servir calent o fred.


Bon Profit!

Presiona Esc