Conill
amb cava

Ingredients per a 4-6 persones:

- 1 conill tallat per rostir
- 1/2 porro
- 4 dents d'all
- 1 got de cava
- 1 ceba
- Farigola, romaní (espècies)
- Infusió de menta
- Farina
- Pebre negre
- Sal
- Oli d'oliva

Elaboració

Salpebrem el conill, l’arrebossem amb farina i el fregim en una cassola amb oli. Ho reservem.

Paral·lelament, tallem el porro, la ceba i ho afegim amb els grans d'alls (sense pelar) a la mateixa cassola on hem cuit el conill. Ho deixem coure uns 10 minuts més, fins que comenci a quedar tou. Acabem de coure-ho una estona més amb el conill i afegim una mica de farigola i romaní per acabar de donar-li més gust.

Mentrestant, preparem una infusió de menta que reservarem i l'afegirem amb la resta d'aigua per cobrir el conill.

Quan les verdures estiguin toves, aboquem el got de cava i deixem que s'evapori durant uns 10 minuts. Afegim la infusió, i l'aigua que calgui. Ho deixem coure a foc baix, tapat durant 40 minuts aproximadament.

Es pot servir un cop cuit o deixar-ho reposar fins a l'endemà. La carn reposada també és molt bona.


Bon Profit!

Presiona Esc