Piruletes
d'emmental especiades

Ingredients per a 4 persones:

- 100 g de formatge emmental ratllat
- Barreja d'espècies Burriac (pebre negre, orenga, fonoll, pebrot vermell dolç i all)
- 9 palets de fusta per a broquetes
- Paper de forn

Elaboració

Tallem els palets en dos. Utilitzem la safata de vidre del microones com a plata de treball.

La cobrim amb paper de forn i en posem 5 palets.

En un dels extrems del palet, de manera capiculada entre els palets, hi posem una muntanyeta de formatge, tot preveient que el palet quedi al mig.

Condimentem amb la barreja d'espècies al gust.

Posem al microones i deixem coure uns 40 segons a 750W de potència.

Deixem refredar i repetim l'operació fins a acabar amb els palets i el formatge.

Podem presentar les piruletes punxades en una mandarina.


Bon Profit!

Recepta elaborada per a: Marga Pradas. http://www.horadeltaper.com
Presiona Esc