Pilotilla amb
tinta i calamar

Ingredients per a 4 persones:

- 600gr de carn picada de porc
- 1/2 litre de fumet de peix
- 1 llesca de pa sec
- All i julivert
- Mantellina o tela de porc
- Llet
- 4 o 5 avellanes torrades
- 1 sobret de tintat de calamar
- 6 calamars mida mitjana
- Maizena
- Sal i oli d'oliva verge extra

Elaboració

Dins d'un bol, barregem la carn picada amb l'all i el julivert picats i la llesca de pa estovada amb llet.

En fem 4 pilotilles i les emboliquem amb la tela.

Fregim les pilotilles amb força oli calent i les escorrem.

Posem el fumet en un cassó amb les pilotilles i fem coure durant 10 minuts.

Retirem les pilotilles i reservem.

Fem una picada amb les avellanes, l'all, el julivert i la tinta i l'afegim al fumet.

Espessim el fumet amb una mica de maizena, prèviament dissolta amb aigua freda i fem coure una estona.

Rectifiquem el punt de sal i reservem.

Netegem els calamars i els tallem a tires de dalt a baix, els passem per la paella amb un punt d'oli.

Muntem el plat amb la pilotilla, la salsa de tinta per sobre i les tires de calamar al voltant.


Bon Profit!

Presiona Esc