Brou de bacó
i ceps amb ou cremós

Ingredients per a 4 persones:

- 1 litre de caldo de pollastre
- 100gr de bacó duroc Plana de Vic
- 100gr de ceps
- 4 ous
- Maizena
- Sal i oli d'oliva verge extra

Elaboració

Tallem el bacó a daus, el saltem fins que estigui una mica torrat i el reservem.

Tallem els ceps a daus, els saltem, els afegim al bacó i reservem.

En un cassó posem el caldo fred, el bacó, els ceps els bullim durant 3 minuts i rectifiquem el punt de sal.

Colem el caldo i reservem els ceps i el bacó.

Espessim el caldo amb una mica de maizena, prèviament barrejada amb aigua freda.

Posem els ous amb aigua freda i els fem bullir durant 4,5 minuts.

Els pelem amb compte per tal que no es trenquin i reservem.

Tornem a saltejar el bacó i els ceps.

Per emplatar, fem una pila de la barreja de bacó i ceps al centre del plat, l'ou al damunt i reguem amb el caldo.


Bon Profit!

Presiona Esc