Ous amb
camagrocs i iogurt

Ingredients per a 2 persones:

- 12 ous Coperal
- 50g de camagrocs frescos
- 1/2 iogurt artesà natural Plana de Vic
- 1 dent d'all
- Julivert
- Sal
- Canonges

Elaboració

Bullim els ous.

Saltem els camagrocs en una paella amb una mica d'oli, la dent d'all trinxada i el julivert trinxat.

Els salem i reservem.

Quan estiguin cuits els ous, refredem i traiem la closca.

Tallem per la meitat i separem el novell.

Reservem el rovell en un bol, on afegim els camagrocs tallats petits (en reservem 8 sencers per a decorar) i dues o tres cullerades de iogurt.

Barregem bé i salem al gust.

Quan quedi com una pasta, farcim les meitats d'ous i cobrim amb una petita cullerada de iogurt.

Situem els ous sobre un llit de canonges i decorem cada meitat amb els camagrocs que hem reservat.


Bon Profit!

Recepta elaborada per a: Marga Pradas. http://www.horadeltaper.com
Presiona Esc