Carn d'olla
amb galets farcits

Ingredients per a 8/10 persones:

- 3/5 litres d'aigua
- 1 api
- 1 ceba
- 1 nap
- 1 patata
- 1 porro
- 3 o 4 pastanagues
- 1 xirivia
- 1 kg de preparat per carn Plana de Vic

Elaboració

En una olla, abocar l'aigua. Els litres dependran de la capacitat de la vostra olla.

És recomanable utilitzar una olla de gran capacitat (3-5 litres!).

El que sobri, sempre el podeu congelar.

Afegir-hi les verdures (pastanaga, porro, ceba, patata, api, nap, xirivia) rentades i tallades a trossos.

Afegir-hi tota la carn.

Deixar-ho bullir almenys una hora i mitja.

Teniu també l'opció de fer-ho amb l'olla pressió i llavors el temps pot ser entre 20-30 minuts aproximadament.

La carn d'olla resultant del caldo us pot servir per preparar una gustosa escudella i carn d'olla o preparar una sopa de fideus o galets. Fins i tot, es pot aprofitar per elaborar d'altres plats, per exemple, un cous-cous de carn d'olla.


Bon Profit!

Presiona Esc