Filet de porc duroc
amb salsa de vi i mel

Ingredients per a 4 persones:

- 1 filet de porc duroc
- 300 ml de vi de taula negre Plana de Vic
- 70 g de mel de pagès Plana de Vic
- 1 tros de canyella blanca
- Oli d'oliva verge
- Sal en escames
- Pebre negre
- 8 patates petites cuites al vapor

Elaboració

Tallem el filet en talls de centímetre i mig de gruix.

En un cassó, a foc baix, hi posem el vi, la mel, la canyella i una mica de pebre negre mòlt i ho deixem reduir a la meitat, aproximadament durant uns 30 minuts.

Reservem en una salsera.

En una paella, amb una mica d'oli, daurem al punt els filets de porc duroc.

Servim amb una mica de sal per sobre, acompanyats d'unes patates petites al vapor i la salsa de vi.


Bon Profit!

Recepta elaborada per a: Marga Pradas. http://www.horadeltaper.com
Presiona Esc