Ales de pollastre
amb salsa picant

Ingredients per a 4 persones:

- 16 ales de pollastre
- 1/4 de pebrot vermell
- 1 all
- 300gr de tomàquet triturat cru
- 100gr d'oli d'oliva verge extra
- 100gr d'aigua
- salsa tabasco
- pebre negre i sal

Elaboració

Sofregim el pebrot tallat a tires amb l’all. Un cop cuit i afegim el tomàquet i deixem que cogui a foc baix.

Un cop cuit i fora del foc hi afegim l’oli i l’aigua i ho triturem amb túrmix.

Al final rectifiquem de pebre i sal i afegim salsa tabasco al gust. Reservem.

Marquem les ales en una paella amb un raig d’oli i les acabem de coure al forn per tal que quedin torradetes o les podem fregir a la fregidora.

Muntem el plat posant salsa al fons d’un bol i col•locant-hi 4 ales per persona.


Bon Profit!

Presiona Esc