Enrotllat de cansalada,
formatge i alvocat

Ingredients per a 4 persones:

- 4 talls de cansalada de la panxeta
- 2 tomàquets cor de bou
- 1 alvocat
- 4 talls de formatge suau Plana de Vic
- 4 "tortitas"

Elaboració

Coem la cansalada a la planxa i la deixem refredar. Un cop freda la tallem a daus.

Tallem els tomàquets, l’alvocat i el formatge a daus i ho barregem amb la cansalada.

Repartim en quatre parts i posem cadascuna al centre de cada "tortita".

Enrotllar de manera que no ens caigui el farcit pels costats, pleguem una de les bandes fins a cobrir el farcit, aproximadament un terç; després pleguem els dos costats aproximadament una quarta part; per acabar i pel costat que hem plegat primer, enrotllem la "tortita" sobre la mateixa.

Repetim l’operació amb cada "tortita". Podem servir acompanyat d’amanida.


Bon Profit!

Presiona Esc