Carpaccio de vedella
amb maduixes

Ingredients per a 4 persones:

- 500 gr. de filet de vedella en una peça
- 4 maduixes
- Una culleradeta de cafè de mostassa a l’antiga
- Sal en escates
- Oli verge extra
- Pebre
- Fulles d’alfàbrega fresca

Elaboració

El dia abans de consumir-lo, emboliquem el filet amb paper film, pressionant-lo de manera que quedi molt tupit. El congelem.

En un bol, barregem l’oli i la mostassa i reservem.

Traiem el filet del congelador, li traiem el film i el deixem descongelar una mica. Quan encara sigui dur el tallem ben fi, si pot ser amb el talla fiambres.

A mesura que l’anem tallant, l’anem posant sobre un plat o safata.

Amanim amb la barreja d’oli i mostassa i la sal. Per sobre hi posem les maduixes, prèviament netes, tallades a daus petits i les fulles d’alfàbrega netes, i tallades si cal.


Bon Profit!

Presiona Esc