Flam de coco
(per a 7 persones)

Ingredients per a 7 persones:

- 100 gr de coco ratllat
- 500 ml de llet
- 4 ous
- 100 gr de sucre
- Pell d'una llimona
- Sucre cremat (fet a casa)
- Pinyons

Elaboració

En un bol, remullar el coco amb 250 ml de llet.

Batre els ous i barrejar-los amb el sucre.

En un cassó, escalfar 250 ml de llet amb la pell de llimona. Un cop arrenqui el bull, colar la llet i barrejar-la amb el sucre i els ous.

Afegir la llet i el coco hidratat.

Paral•lelament, en una paella, posar 4 cullerades soperes de sucre i 1 cullerada sopera d'aigua i fer sucre cremat.

Abocar el sucre cremat a les flameres (amb aquestes quantitats surten 7 flams).

Finalment, ja es pot abocar al damunt la barreja del flam.

Posar una plata amb aigua al forn i escalfar-lo uns minuts a 180-200º.

Amb el forn prèviament calent, coure els flams al bany maria, a 150º, durant 1h i 30 minuts.

Retirar els flams, deixar-los refredar, desmotllar-los i servir-los amb algun pinyó pel damunt.


Bon Profit!

Presiona Esc