Canelons
d'Estiu

Ingredients per a 2 persones:

- 8 plaques de caneló Plana de Vic
- 3 ous
- 1/2 pot de pebrot escalivat fet amb llenya
- 1 llauna de tonyina
- Un grapat d'olives
- Tomàquet fregit
- Salsa romesco Plana de Vic

Elaboració

Pel farciment:

Coure els ous. Deixar refredar, pelar-los i tallar-los a trossos.

En un bol, afegir tonyina, les olives, el pebrot, i el tomàquet fregit.

Barrejar-ho bé i triturar-ho tot amb el minipimer. Deixar-ho reposar una estona a la nevera.


Pels canelons:

Coure 12 minuts les plaques del caneló, amb aigua bullent. Tirar-hi un raig d'oli perquè no s'enganxin.

Retirar les 8 plaques i deixar-les escórrer. Farcir els canelons i enrotllar-los.

Estirar les plaques i cobrir els canelons amb la salsa romesco (al gust del consumidor).

Es pot decorar el caneló amb algunes tires de pebrot escalivat i olives.


Bon Profit!

Presiona Esc