Albergínia farcida
a la grega

Ingredients (x2 albergínies):

- 2 albergínies
- 200 g de carn picada de porc Duroc Plana de Vic
- 1/2 ceba
- 1/2 pebrot vermell
- 1 cullerada de cafè de canyella
- 1 cullerada de cafè d'orenga
- 50 ml de mistela
- sal
- pebre
- 75 g de formatge emmental Plana de Vic

Com preparar-ho

Talleu les albergínies per la meitat i feu incisions en la seva polpa.

Poseu en un estoig de coure al vapor al microones i coueu les albergínies cara avall, durant 12 minuts a foc fort.

Deixeu refredar i buideu les albergínies. Reserveu la polpa trinxada.

En una paella amb una mica d'oli, daureu la ceba trinxada molt petita durant 5 minuts.

Afegiu la carn picada de porc i daureu 5 minuts més. Amb ajuda d'una espàtula féu que la carn quedi petita.

Afegiu les meitats dels pebrots també trinxades a la paella i la polpa de les albergínies, i coeu durant uns 5 minuts més.

Saleu, afegiu les espècies i la mistela i coueu tot junt durant 2 o 3 minuts més.

Farciu les meitats de les albergínies i cobriu-les amb formatge.

Coeu les albergínies durant 3 minuts al microones just abans de servir.

Recepta elaborada per a: Marga Pradas. http://www.horadeltaper.com
Presiona Esc