Espagueti amb vedella
d'Osona a l'oriental

Ingredients (x5 persones):

- 1 manat d'alls tendres
- 1 ceba tendra
- 1 pebrot vermell
- 400 g de xampinyons
- 350 g de bistec de vedella Plana de Vic
- 400 g d'espaguetis Plana de Vic
- 8 cullerades soperes de soja
- 1 cullerada sopera de sèsam
- oli

Com preparar-ho

Netegeu les verdures.

Talleu la ceba, els alls tendres i el pebrot en daus d'un centímetre.

Reserveu les verdures per separat, talleu els xampinyons en quatre parts i la vedella en tires petites d'un parell de centímetres de llarg.

En una paella o wok amb un raig d'oli daureu durant 3 minuts la ceba.

Afegiu els alls i el pebrot, i deixeu-ho coure a foc mig 5 minuts.

Incorporeu els xampinyons, i coueu durant 5 minuts.

Finalment afegiu la carn i deixeu fer durant 3 minuts.

Per acabar poseu la soja i ho remeneu tot durant 1 minut.

En paral·lel, coueu la pasta seguint les instruccions del fabricant i l’escorreu.

Finalment, incorporeu a la pasta la salsa i decoreu amb el sèsam.

Recepta elaborada per a: Marga Pradas. http://www.horadeltaper.com
Presiona Esc