Rotllets
a la catalana

Ingredients (x2 carmanyoles)

- 1 manat d'espinacs frescos
- 25 g d'ametlles crues en forma de palets
- 25 g de panses sultanes Plana de Vic
- 1 dent d’all
- 4 llenques d'espatlla dolça Duroc Plana de Vic
- Sal
- Oli
- 4 cullerades de sucre morè

Com preparar-ho

Netegeu els els espinacs i talleu-los petits.

En una paella amb un raig d'oli, poseu les ametlles, les panses i l'all trinxat.

Daura-ho tot durant un parell de minuts.

Afegiu els espinacs, saleu i coueu durant uns 5-7 minuts, tot remenant.

Deixa-ho refredar una mica.

Talleu els talls de pernil per la meitat.

Repartiu els espinacs per sobre de cada meitat, i enrotlleu-ho.

Per sobre de cada rotlle poseu una cullerada de sucre, i cremeu amb un cremador.

Consell: Podeu substituir les ametlles pels clàssics pinyons, o les panses per prunes.

Recepta elaborada per a: Marga Pradas. http://www.horadeltaper.com
Presiona Esc