PASTA FARCIDA
AMB SALSA DE PERNIL DUROC

Ingredients per a 4 persones

- 800 g. de pasta farcida
- 400 g. d’os de pernil
- 50 g. de pernil curat Duroc
- 50 g. de crema de llet
- 1 cullerada sopera de farina de blat de moro (maizena)
- 1l d’aigua

Elaboració

Per a la salsa de pernil: En un cassó a foc molt baix posem 1 litre d’aigua i l’os de pernil. Ho deixem bullir molt suaument durant 1’5h, hem de procurar que gairebé no faci bombolles.

Piquem el pernil amb un ganivet i reservem.

Colem l’aigua i la tornem a posar al foc juntament amb la nata líquida i fem que arrenqui el bull. En aquest moment hi afegim la farina de blat de moro, prèviament desfeta amb una mica d’aigua freda. Deixem que torni arrencar el bull i hi afegim el pernil picat i parem el foc, si cal rectifiquem de sal.

Bullim la pasta segons les indicacions, escorrem i servim acompanyada de la salsa i si es vol d’una mica de formatge ratllat.

Bon profit!

Presiona Esc