FLAMENQUINS AMB AMANIDA D'HIVERN

Ingredients per a 3 persones

- 1 safata llom de canya tallat 400 g aprox Plana de Vic
- 3 talls de pernil curat
- 1 ou
- 50 g de farina de galeta
- 3 pastanagues
- 1 pera
- 50 g de formatge de cabra semi curat
- oli
- sal
- alfàbrega

Elaboració

Aplaneu els talls de llom amb un corró perquè quedin ben prims.

Saleu al gust, tenint en compte que els farcirem amb pernil.

Poseu 1/2 tall de pernil sobre un tall de llom. Enrotlleu i tanqueu amb un escuradents.

Repetiu l'acció amb la resta de talls de llom. Bateu l'ou.

Passeu els flamenquins primer per l'ou i després per la farina de galeta.

Fregiu en abundant oli calent, i reserveu sobre un paper absorvent per tal que perdin l'oli excedent.

Per preparar l'amanida, netegeu la pastanaga i ratlleu-la.

Afegiu el formatge i la pera tallada a daus petits.

Condimenteu amb alfàbrega, sal i oli. Emplateu els flamenquins (2 per persona) amb amanida.

Bon profit!

Recepta elaborada per a: Marga Pradas. http://www.horadeltaper.com
Presiona Esc