ROTLLETS DE DIJOUS GRAS

Ingredients per a 4 persones

- Formatge d'ovella (producte La Cooperativa Plana de Vic)
- Llardons caramelitzats (producte La Cooperativa Plana de Vic)
- 4 llesques de pa de motlle
- Melmelada de poma

Elaboració

1. Treure la crosta del pa de motlle.

2. Amb un corró, amassar el pa de motlle fins que quedi ben fi.

3. Untar el pa de motlle amb la melmelada.

4. Tallar una tira de formatge d'ovella d'un centímetre de gruix aproximadament.

5. Posar el formatge al damunt del pa de motlle (en un cantó).

6. Enrotllar el pa de motlle com si fós un caneló.

7. Untar el rotlle de pa de motlle farcit amb una nova capa de melmelada.

8. Triturar els llardons caramelitzats.

9. Arrebossar el rotllet amb els llardons.

10. Tallar a rodanxes d'un centímetre aproximadament i ja es pot servir com a aperitiu acompanyat d'una copeta de moscatell.

Bon profit!

Recepta elaborada per: La Núria a la cuina. http://lanurialacuina.blogspot.com.es/
Presiona Esc