PALMERES SEMIDOLCES DE PERNIL DOLÇ
I FORMATGE DE CABRA

Ingredients per a 4 persones

- 1 làmina de pasta de full
- Per untar: llard o mantega
- Pel farciment: pernil dolç Duroc i formatge pur de cabra (productes de Plana de Vic)
- 1 ou
- Sucre

Elaboració

Estirem la làmina de pasta de full (recomanable fer-ho al marbre de la cuina on prèviament haurem escampat sucre).

Untem lleugerament amb el greix (llard o mantega).

Al centre, hi posem els talls de pernil dolç.

Al damunt del pernil dolç, hi tirem el formatge pur de cabra que ratllem al moment.

Enrotllem els dos extrems llargs de la làmina fins que es troben al centre.

Untem amb ou.

Tallem les palmeres amb una amplada d'1 cm, aproximadament.

Col·loquem les palmeres damunt de la safata de forn coberta amb paper vegetal. Separar-les entre elles, perquè la cocció augmenta el seu volum.

Coure al forn, prèviament calent a 175º, durant 25 minuts, fins que estiguin daurades.

Deixar-les refredar i ja es poden prendre com a aperitiu o per a un bon berenar.

Bon profit!

Presiona Esc