Estofat de botifarra,
costella i cervesa negra

Ingredients per a 4 persones

- 200 gr. costella de porc, tallada a trossos de 5 cm (aproximadament)
- 250 gr. botifarra
- 660 gr. de cervesa negra
- 250 gr. cebes del platillo
- oli d’oliva verge extra
- sal

Elaboració

Comencem pelant les cebes. Us aconsellem posar-les en remull amb aigua calenta, perquè us resulti més senzill.

Tallem la botifarra a trossos de 5 cm, aproximadament.

Macerem la costella, la botifarra i les cebes del platillo amb la cervesa, unes 24h.

Un cop macerat, escorrem les cebes, la botifarra, la costella i reservem.

Portem a ebullició la cervesa fins que perdi l’olor d’alcohol.

Paral·lelament, fregim a foc alt la carn i les cebes. Hi afegim la cervesa evaporada i ho deixem coure fins que la carn sigui tova.

Ho servim calent.

Bon profit!

Presiona Esc