Farcellet de formatge de cabra
amb pera i botifarra negra

Ingredients per a 4 persones

- 400 gr. de formatge de cabra Plana de Vic (4 talls)
- 1 pera
- 20 gr. de mantega
- 80 gr. de botifarra negra Plana de Vic
- 4 làmines de pasta brick
- 4 escuradents

Elaboració

Pelem la pera i la tallem a daus d’1 cm. Posem mantega en una pella i saltem la pera a foc mig, fins que estigui gairebé cuita. La reservem.

Tallem la botifarra negra a daus d’1 cm i la barregem amb la pera.

Posem un tall de formatge sobre cada làmina de pasta brick, per sobre hi posem la barreja de pera i botifarra.

Ajuntem les vores de la làmina, fent-ne un farcellet i ho assegurem amb un escuradents.

Ho posem al forn, a 180º durant uns 4 minuts o fins que les vores estiguin torradetes.

Ho podem servir com a primer plat, acompanyat d’una amanida o com a aperitiu, utilitzant una mida més petita de la làmina.

Bon profit!

Presiona Esc