Caneló de pernil dolç
amb porro i beixamel de tófona

Ingredients per a 4 persones

- 12 llesques de pernil dolç Plana de Vic
- 12 porros petits
- 60 gr. de farina
- 60 gr. de mantega
- 0’8 litres de llet
- 1 pot de tòfona en conserva
- sal
- formatge ratllat emmental

Elaboració

Comencem fent la beixamel: desfem la mantega en una paella, hi afegim farina i la torrem fins que faci olor de caramel. Desprès, afegim la llet ben calenta i barregem fins que comenci a bullir.

Afegim la tòfona, el seu suc i ho passem pel turmix fins que aconseguim una beixamel ben fina, rectifiquem de sal i la reservem.

Netegem els porros i els traiem la part més fosca. Els posem a bullir en aigua i sal fins que siguin tous. Els escorrem i reservem.

Estirem les llesques de pernil dolç i col.loquem un porro damunt de cada una i ho emboliquem. Els posem en una safata apta per anar al forn. Els cobrim amb la beixamel i hi escampem formatge ratllat.

Per acabar, ho posem al forn a gratinar.

Bon profit!

Presiona Esc